Om oss


Bobygg Jæren AS er en byggmesterbedrift lokalisert på Vigrestad i Hå kommune på Jæren. Vi har som mål å være en seriøs leverandør av kvalitetsarbeid og ønsker å være en trygg og god samarbeidspartner for våre kunder. Preget av jærsk kultur og håndverkstradisjon.

Firmaet ble etablert i 2003 av tre mann og har mer enn 15 års erfaring fra byggebransjen. Igjennom disse årene har vi levert en rekke større og mindre prosjekter innen nybygg, påbygg og rehabilitering. Firmaet har i de senere år gjennomgått en omstruktureringsprosess, der tre eiere har blitt til to og fikk i starten av 2018 vårt nye navn, Bobygg Jæren AS.

Vi kan levere en totalentreprise med graving, støpning, rørlegger, elektro, maler, murer, flislegging m.m, der våre samarbeidspartnere er seriøse aktører som vi har arbeidet sammen med igjennom mange år. Vi stoler på at lokal tilhørighet og kortreiste håndverkere til en hver tid vil gjøre det lille ekstra, slik at hvert ledd gjennom byggeprosessen blir ivaretatt og gjennomført etter våre krav til produktet vi ønsker å levere. Dette er vi trygge på og kan garantere et kvalitetssikkert sluttprodukt, nybygg så vel som rehabilitering.

Vi legger stor vekt på å levere materialer etter norsk standard på kvalitet og ønsker så langt det lar seg gjøre å benytte norske produsenter/leverandører av disse. Dette for å sikre at materialene vi leverer er best mulig egnet til de klimatiske forholdene vi bygger i.

Kan vi hjelpe deg?

BoBygg Jæren er en solid bedrift med dyktige ansatte på Jæren. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.