Våre tjenester

Vi kan levere en totalentreprise med graving, støpning, rørlegger, elektro, maler, murer, flislegging m.m, der våre samarbeidspartnere er seriøse aktører som vi har arbeidet sammen med igjennom mange år. Vi stoler på at lokal tilhørighet og kortreiste håndverkere til en hver tid vil gjøre det lille ekstra, slik at hvert ledd gjennom byggeprosessen blir ivaretatt og gjennomført etter våre krav til produktet vi ønsker å levere. Dette er vi trygge på og kan garantere et kvalitetssikkert sluttprodukt, nybygg så vel som rehabilitering.

.

NYBYGG

Vi kan levere en totalentreprise med graving, støpning, rørlegger, elektro, maler, murer, flislegging m.m, der våre samarbeidspartnere er seriøse aktører som vi har arbeidet sammen med igjennom mange år.

TILBYGG

Bobygg Jæren AS består i dag av seks dyktige tømrere med solid erfaring, som er stolte av faget sitt og arbeidsplassen sin, og som legger stor vekt på kvaliteten vi leverer.

REHABILITERING

Vi har siden oppstart gjennomført utallige små og større rehabiliteringsprosjekter, og har derfor en unik erfaring som kommer våre kunder til gode. Vi tar ansvar for hele prosessen slik at kunden har en profesjonell part å forholde seg til.